7 May 2009

En İlginç 10 Koltuk Tasarımı

Hemen her evin en çok kullanılan mobilyasıdır koltuk. Televizyonların evlerimizi şenlendirdiği günlerden beri tam karşısına konulmaya özellikle özen gösterilir. Anneler için kutsal mekanlardır, kirletilmesi çocuklar için ölümcül tehlikelere yol açabilir. Yahut yeni evlenecekseniz en özenle seçtiğiniz eşyalar her zaman mobilyalardır. Herkesin kendi zevkine göre mobilya her zaman bulunmayabilir. İşte burada çılgın müşteriler için devreye giren çılgın tasarımlar devreye giriyor ve bakın ortaya nasıl işler çıkıyor. Dünyanın en ilginç koltuk tasarımları ile karşınızdayız.
1-) Yüzme Havuzu Koltuk
 



















Özellikle deniz tutkunları için tasarlanmış gibi görünen bu koltuk tam bir huzur mekanı. Tasarımı ise bir mobilya markasına değil Piscine Castiglione İtalyan yüzme havuzu tasarımları yapan bir firmaya ait. İşte eve yorgun gelip ayaklarını şöyle bir havuza uzatmak isteyenler için birebir.

2-) Coliseum Koltuk


















Tasarımını Büyük Roma'nın ünlü ölüm arenası Coliseum'dan alan bu koltuk ise kendini gladyatör gibi hissetmek isteyen yorgun bünyelere ilaç gibi gelecek bir koltuk.


 3-) İki Katlı Koltuk



















Eviniz dar mobilyalarınız büyük mü? Misafiriniz çok, altın günlerin de milleti oturtacak yer mi bulamıyorsunuz? Arkadaşlarınızla evde maç keyfi yapacaksınız ancak tribün atmosferi mi yakalamak istiyorsunuz ?İ şte tam size göre bir koltuk tasarımı. Kuno Nuessli ve Sven-Anwar Bibi adlı İsveçli tasarımcılar çığlıklarınız duymuş ve Napoleon versus Napoleon 1999 adını verdikleri bu koltuğu geliştirmiş. Gerçi bana İngilizleri iki katlı otobüslerini hatırlattı ama olsun :)
4-) Fütüristik Koltuk















Ben öyle minimalist falan anlamam benim ev NASA karargahı gibi olsun ben de hanımla Terminatörcülük oynayayım diyorsanız sizi de unutmadık tabii ki. Tasarımcımız Jung Hoon Rhee size kendinizi Apollo 13'te oturuyormuş gibi hissetirecek bu koltuğu özenle tasarladı.


5-) Tabut Koltuk













Dünya fani ölüm ani öteki tarafı unutmamak lazım diyenlerdenseniz bu tasarım da bizden size gelsin. Oturdukça bizi hatırlamazsınız umarım. Bu tabutun rengini beğenmedim yeşili yok derseniz sizi şöyle alalım.



6-) Peluş Oyuncaklı Koltuk



















Çocukken odanızda oyuncak ayılarda adım atacak yer kalmayan biriyseniz bu koltuk tam size göre. Olsa da şöyle pofuduk pofuduk otursak üstünde, evimiz şenlese!







7-) Yoga Koltuğu













Evladiyelik çek-yatlarınızın üstünde iç huzurunuzu yakalayamıyor musunuz? O zaman size Eridani Saleh tarafında tasarlanan ultra minimalist ve rahat bu koltuğu öneriyorum.





8-) Hayvansever Koltuk

























Hayatı Panter Emel tadında yaşıyorum evimde hayvanat bahçesi gibi olsun diyorsanız bunları Roma'dan Rodolfo Rocchetti sizin için tasarladı.


9-) Afrika Usulü Koltuk
















Oturma odamda safari rüzgarları essin diyen maceraperest bir ruhunuz ama tembel tembel oturmayı seven bir bünyeniz varsa Güney Afrika- Cape Town'dan tasarımcı Haldane Martin tam sizlik bir çalışma yapmış.






10-) Seksi Dudak Koltuk



















Bir çift kocaman Angelina Jolie dudağının üzerinde oturayım da kendime geleyim diyorsanız önce gidin bir doktora görünün yok ben bu koltuğu alayım diyorsanız şuradan buyrun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons