9 Haz 2009

En İlginç Hoparlör Tasarımları

Ses sistemleri çoğu bilgisayar kullanıcısı için vazgeçilmez çevre donanımlarından biridir. Eğer uygun ses kartınız varsa 2+1 ya da 5+1 gibi, alacağınız güzel bir hoparlör takımı bilgisayarınıza çok farklı bir hava verebilir. Bu tarz ses donanımları film, oyun ya da müzik dinlemek gibi aktivitelerinizi daha eğlenceli hale getirip, üründen maksimum verim almanıza yardımcı olabilir. Eğer havalı bir bilgisayar yaratmak istiyorsanız sizin için oluşturduğumuz bu listeye bir göz atın.

 

1-) Kaya Şeklinde Kablosuz Hoparlör

a96694_rock

Gördüğünüz gibi şekil olarak bir kayaya benzeyen bu hoparlör hem bilgisayarınız hem de eviniz için çok güzel bir dekor alternatifi olarak karşınızda durmaktadır. Kablosuz olması taşınabilirliğini artırarak eviniz herhangi bir yerinde kullanmanıza imkan veren bu hoparlör, 900 MHz ses kuvvetine sahip. Ürünü detaylı incelemek ve satın almak için buraya bakabilirsiniz.

 

 

2-) Bisiklet Hoparlörü 

a96694_bike

Özellikle müziksiz hiçbir yere gitmeyen müzik tutkunlarına ithafen yapılmış bu hoparlör ile istediğiniz her yerde şarkı dinleyebilirsiniz. İpod uyumlu su geçirmez bu taşınabilir hoparlörü bisikletinizin su haznesine monte edip direksiyona ekleyeceğiniz küçük bir monitör ile güvenli bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Hoşunuza gittiyse satın almak için buraya bakabilirsiniz.

 

 

3-) H15W Renk Değiştiren iPod Hoparlörü

a96694_iH15W

İpod için tasarlardığı ürünlerle tanına iHome firmasına ait olan bu hoparlör, sahip olduğu led sistemi ile renk değiştirme özelliğine sahip. İçin entegre edilen subwoofer ile oldukça güçlü bir ses kaynağı olan H15W, sadelik ve kalite arayanlar için birebir. Ürünün fiyatı yaklaşık 55 dolar olup satın almak için buraya bakabilirsiniz.

 

4-) İpod Kulaklık Şeklinde Hoparlör

a96694_500XL

Eğer siz de Apple ne yapsa alırım diyenlerdenseniz, İpod’un simgesi olan bu beyaz kulaklık biçimindeki çok şık hoparlör setini kaçırmayın derim. Bu yaratıcı tasarım ile bilgisayarınıza ayrı bir hava kazandırabilirsiniz. Orijinal ipod kulaklığının 500 kez büyütülmüş hali olan bu ürün satın almak için şu adresi ziyaret edebilirsiniz.

 

5-) i-Lit Kristal Hoparlör Seti

a96694_led

Farklı tasarımlar arayan biriyseniz ve bilgisayarınızı eviniz için hem bir güzelleştirme aracı hem de aydınlatma gereci olarak kullanabilirsiniz. Her türlü ses kaynağına uyumlu bu şık ses sistemi için bu siteye bakabilirsiniz. Fiyatı ise yaklaşık 36 dolar civarında.

 

6-) Pasta Dilimi Şeklinde Hoparlör

a96694_sundae

Listemizin en ilginç ürünlerinden olan bu hoparlör seti özellikle gününü mutfakta ve bilgisayar başında geçiren bayan kullanıcılara hitaben hazırlanmış. Oldukça esprili ve dekoratif bu ürün almak isterseniz ayrıntılı bilgiyi burada bulabilirsiniz.

 

7-) Star Wars R2D2 Speaker

a96694_starwars

 

Bilim kurgu severlerinin kült filmi Stars Wars’ın şirin robotlarından oluşturulan aksesuarlarını seviyorsanız ve bir hoparlör setine ihtiyacını varsa bu ürün tam size göre. Küçük boyutları ile istediğiniz yerde kullanacabileceğiniz bu ürün için şuraya bakabilirsiniz.

 

8-) Ayıcık Şeklinde Hoparlör

a96694_teddybear

Uzun araç yolculuklarında rahatça dinleyip aynı zamanda müzik dinleyebilmek için tasarlanan bu yastık şeklindeki ses sistemi içi buraya bakabilirsiniz.

 

9-) Minimalist Tasarımlı Ses Sistemi

a96694_zeppelin

Zeplinden esinlenerek tasarlanan bu dekoratif ses sistemi hem çok şık bir görünüşe hem de güçlü bir ses kapasitesine sahip. İpod uyumlu bu ürünle ilgileniyorsanız şu siteye bakabilirsiniz.

 

10-) Elma Şeklinde Hoparlör

a96694_foldable

İlk başıkta bir çocuk oyuncağını andıran bu şirin ses sistemi 3.5mm’lik bir ses girişine sahip ve İpod uyumlu olarak çalışabilmektedir. 4 kalem pil ile çalışması bir dezavantaj gibi görünse de ihtiyacı olanlar buraya bakabilirler.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons