23 Ağu 2009

Dünyanın En Güzel Spor Spikerleri

Sporseverler tarafından  en çok takip edilen futbol bloglarından olan  The Best Eleven, dünyanın en güzel bayan spor spikerlerini içeren bir liste yayınladı. Listede Real Madrid’in kalecisi İker Casillas’ın eski sevgilisi İspanyol Sara Carbonero başı çekerken, ünlü Fransız spiker Melissa Theuriau’nun yanısıra bir de Türk bulunuyor. Ntvspor’un bu aralar başı sözlüklerle dertte olan güzel spikeri Burcu Esmersoy da dünyanın en güzel spor spikerlerinden biri olarak gösterilmiş. Listeyi biraz eksik bulduk ve genişletelim dedik. İşte dünyanın ve Türkiye’nin  en güzel spor spikerleri…

1-) Sara Carbonero (İspanya)

th_carbonero01Sara_Carbonero



Sara Carbonero, 1984 yılında İspanya’nın Toledo şehrinde dünyaya geldi. University Complutense of Madrid’ten mezun olduktan sonra profesyonel gazetecilik kariyerine başlayan güzel sunucu ilk televizyon deneyimini Telecinco kanalıyla yaşadı. Ardından  Radio Marca, Tele 5 gibi dünyaca ünlü medya kuruluşlarında çalıştı. 2009 yılında ünlü erkek dergisi FHM’nin 2009 Temmuz sayısıdan en seksi spor muhabiri seçildi.

2-) Millie Clode (İngiltere)

2Millie001 MillieClode
Millie Clode, 27 Ocak 1984 tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyaya geldi. St Andrews kolejinin ardından eğitimine Oxford Brookes University’de devam etti. Çok iyi derecede Fransıca bile Clode, ilk televizyon deneyimini çeşitli İngiltere kanalında yarışma programı sunarak yaşadı. Ocak 2006’^dan bu yana  Sky Sports kanalında spor haberlerini sunmakta. Güzelliği ile dikkat çeken Millie Clode İngiltere’nin en çok okunan gazetelerinden The Sun ve FHM’nin en güzel spor spikerleri listelerinde üst sıralarda yer alıyor.

3-) Ines Sainz (Meksika)

sainz sainz2

4-) Laura Esposto (İtalya)

laura

5-) Melissa Theuriau (Fransa)

meliisa melissa theuriau 100

6-) Burcu Esmersoy

burcuesmersoy 36

7-) Simge Fıstıkoğlu

simgesimge1me8

8-) Tuğba Dural

tubatuba2 

9-) Sine Büyüka

sine
sinee

10-) Semahat Aslaner

forum2je4

1 yorum:

Osman Bulut dedi ki...

Simge Fıstıkoğlu'nu tek geçerim :D

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons