5 Nis 2009

En havalı 10 bilgisayar aksesuarı

İşi gereği ya da bağımlılıktan hayatını bilgisayar başında geçirenler için teknoloji marketleri birer mabed gibidir. İngilizce “Geek” diye tanımlanan bu tarz bilgisayar delisi insanlar için bilgisayar akseuarlarının sadece işlevsel olması önemli değil. Bilgisayar akseuarlarında bile farklı heyecanlar arayanlar için en havalı ve çılgın ürünleri listeledik…

1-) Çek-Yat Bilgisayar

 a49_folding

Bir ihtiyacınız olmadığı sürece bilgisayar başında kalkmayan biri misiniz? Yoksa bilgisayarınızla aranızda duygusal bir bağ mı oluştu? Cevabını evet’se bu ürün tam size göre. Amerikanın Colorado Eyaleti’nde konsept yatak takımları üreten bir firma bilgisayarında yalnız uyumak için kopanlara özel bu yatağı geliştirmiş. Fiyat olarak $2000 gözden çıkarmanız gerek…

2-) USB Aroma Terapi

 
a49_aroma

USB aracılığıyla çalışan çok alet vardır ama herhalde bunu daha önce görmemişsinizdir. Bu gördüğünüz aparat ile bilgisayarınız bulunduğu odanın havasını temizleyip güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. Odam kötü kokmasın, boşa harcayacak portum da var diyorsanız bu alet tam size göre.Benze bir ürün için şuraya bakabilirsiniz.


3-) Kumaş Klavye

 a49_smart
Siz de klavyenizin üstüne çay-kahve dökmekten bıktınız mı? Ayda bir klavye değiştirmek sıkıldıysanız bu ürün tam size göre. %100 kumaştan üretilen bu klavye hem su geçirmez hem de katlanarak istediğiniz yerde kullanıma müsait. Ağırlığı ise sadece 68 gram. Bu teknoloji harikası Bluetooth ile PDA ürünlere de bağlanabiliyor. Arzu edenlere touchpad versiyonu da var.


4-) Multimedya Oyuncu Koltuğu


 a49_chair
Bilgisayarınızı daha çok oyun oynamak için mi kullanıyorsunuz? Peki oyun oynarken daha gerçekçi bir atmosfer yakalamak ister misiniz? Bu koltuk ile oyunun içindeymişsiniz gibi hissedebilirsiniz. İçine monte edilen 50 watt’lık iki hoparlör ve 300 watti’lık amfisi titreşim özelliği ile birleşince nasıl bir oyunun sizi beklediğini düşünün artık. Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri’nin uçuş smilasyonlarında kullandığı bu koltuğun maliyeti $799.95.


5-) USB  Casus Fare

 a49_spy
Görünüşünde normal bir bilgisayar faresinden bir farkı olmayan bu alet ise meraklı bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış.İçine yerleştirilen özel mikrofonuyla konuşmaları duyabilirsiniz. Boyutları ise 53 x 95 x 35 mm ve ağırlığı sadece 75 gram.


6-) Katlanabilir Karton Hoparlör

a49_speakers
 


Kulağa biraz saçma geliyor ama adamlar yapmış! Portatiflikte sınır tanımayan ürünlerden biri olan bu hoparlörleri katlayıp kutusunda istediğiniz yere götürebilirsiniz. Japonlar  bunu da yapmış abi :) Almak isteyenler için fiyatı $34 ve firmanın İstanbul’da da mağazası var. Şuradan bakılabilir.


7-) Ayak Faresi

 a49_foot
Adından da anlayabileceğiniz üzere ayaklarınızla kullanabileceğiniz pedallar vasıtasıyla kontrol edilen bildiğimiz bilgisayar faresi. Teknoloji severleri bilmem ama ellerini kullanamayan engelli arkadaşlarımız için ilaç gibi bir ürün. Fiyatı $349.99! Sipariş için şuraya bakabilirsiniz.


8-) Zıplayan Dijital Kamera


 a49_camera
Bu gördüğünüz küçük top aslında 3 megapiksel fotoğraf çekebilen dijital bir kamera. Zıplarken fotoğraf çekebilen bu alet, kolayca usb portalarından şarj olabiliyor. Sporcular ve fotoğrafçılar için özel dizayn edilmiş deseler de siz pek inanmayın. İlgilenenler şuraya bakabilir.


9-) USB Masaj Aparatı


USB portlarınızdan birine takacağınız bu alet ile omuz, bel, boyun vs masajı yapabilirsiniz. Saatlerce bilgisayar başında oturmaktan ağrıyan beliniz için iyi gelebilir. Fiyatı da oldukça makul $8.99! Sipariş için şuraya bakılabilir.


10-) USB Elektrikli Süpürge




Klavyenizin tuşlarına baktığınızda toz ve ekmek kırıntısından başka bişey göremiyor musunuz? O zaman bu iş için özel dizayn edilmiş bu ürün sizin için biçilmiş kaftan. Ürünü incelemek için buraya bakabilirsiniz.

2 yorum:

Osman Bulut dedi ki...

katlanabilir hoparlör bayağı ilginçmiş...

Yasin Tekin dedi ki...

Mûhibbî, yorumunuz için teşekkürler.

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons