13 Şub 2009

En ilginç 10 sevgililer günü hediyesi

Sevgililer Günü geldi çattı ama siz hala sevgilinize alacak bir hediye bulamadınız mı? Peki sevgiliniz sıradanlıktan nefret eden biri mi? Cevabınız evetse bu liste çok işinize yarayacak... Sizler için derlediğimiz en ilginç 10 sevgililer günü hediyesi şöyle:
1. Şekerleme İç Çamarşırları

Eşinize veya sevgilinize alabileceğiniz en ilginç hediyeler sıralamasında birinciliğe çok yakışan bu nadide ürün her parçasında tam 330 meyveli şeker bulunan bir iç giyim ürünü.Fiyatı da bir çok hediyeye göre uygun sadece $19.95 ve sadece 60 kalori yani diyet yapan sevgiliniz için bir sorun yaratmaz. Satın almak için şuraya bakabilirsiniz.


2. "Seni Seviyorum" Sevgili Yastıkları


Sevimli tasarımıyla çift ürünleri sevenlerin tercih edebileceği bu yastıklar güzel bir alternatif hediye olarak göze çarpıyor.Bu yastıklarla sevgidiğinize her gün "seni seviyorum" demeyi unutmayacaksınız.Fiyatı $36.00! Ayrıntılı bilgi burada.
3. Sevgili Özel T-Shirtleri


İşte listemizin en özel ürünlerinden. Bu elekronik donanımlı t-shirtler sevgililer için özel tasarlanmış. Sevgilinize 5 metreden daha fazla yakınlaştığınızda önündeki kapler yanmaya başlıyor.Nasıl güzel di mi? Fiyatı da uygun: $24.99! Bilgi için buraya bakabilirsiniz.
4. Sevgili Kumandası

Biraz çılgınca gelebilir ama bu kumandalar gerçekten sevgililer için üretilmiş. Eşinize ve kendinize alacağınız bu kumanda ile artık iletişim probleminiz olmayacak.Bu kumanda ile vereceğiniz komutlarla trip esnasında konuşmak zorun değilsiniz :) 18 farklı komutu olan bu aletler sadece $19 bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
5. Anahtar Tutucu


Kocasınız veya sevgilinizin anahtarlarını sürekli kaybetmesinden şikayetçiyseniz bu hediye tam size göre. Kadın ve erkek çeşitleri de mevcut.
6. Kalp Atışlı Sevgili Yastığı



Yıllardır beraber uyumaya alıştığınız eşiniz yanınızda olmadığı zaman kalp atışını hissetmeden uyuyamıyor musunuz? İşte tam size göre bir ürün.Bu yastık ayarladığınızda sevgilinizin kalp atışlarını uyurken size hissettiriyor.Uyuduktan sonra da otomatik olarak kapanıyor.Ayrıntılar için buraya bakabilirsiniz.


7. Sevgilimin Saati


O'nunla aranızda saat farkı mı var? Farklı ülkelerdeyken sürekli saat hesaplamak zorunda mı kalıyorsunuz? Bu ürün sizin için biçilmiş kaftan. 2 akrep ve 2 yelkovanı bulunan bu saat ile hem kendinizin hem de sevgilinizin saatini öğrenebilirsiniz.Ayrıntılar şurada.

8. Yüzüklü Kupa



Tek taş pırlanta her kadın için hayır diyemeyeceği bir hediyedir.Peki bu beklentinizi partnerinize nasıl anlatacaksınız? Bu ürün tam da bu iş için tasarlanmış.Kulbu 2 karatlık Swarovski taştan yapılmış bu kupa sadece $15.00! Satın almak için buraya bakabilirsiniz.
9. Sevgili Yastığı

Gerçeğinin yerini tutmaz biliyoruz ama yanında olamadığınız zaman kokunuzu bıraktığınız bu yastıkla avunabilirsiniz.


10. Dünyanın En Büyük Şişme Kalbi




Klasik bir hediyeye sıradışı bir bakış açısıyla bakmak isteyenlere birebir bu ürün için şuraya bakabilirsiniz.

4 yorum:

hediye dedi ki...

hepside çok güzel fikirler teşekkür ederim

Yasin Tekin dedi ki...

@hediye
Değerli yorumunuz için teşekkürler!

demet dedi ki...

çokk güzelll fikirlerrr tşkkklrrr

Buse Kurtiş dedi ki...

Sevgili yastığını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/bayanlara_ozel_sevgili_yastigi_-70WQQaXQQ23447139WQQpXQQdisplayitem

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons