17 Şub 2009

En Seksi 10 Victoria's Secret Modeli

Tüm dünyada özellikle kadınların inanılmaz bir beğenisini kazanan giyim markasıVictoria's Secret, her sene geleneksel olarak düzenlediği iç giyim defilesiyle erkeklerin de ilgisini çekmeyi de çok iyi becermekte. Birbirinden güzel mankenlerle düzenlenen bu geleneksel moda şovu sunulan ürünlerden çok sunan Melekler'i ile konuşuluyor. 1997 yılından beri düzenlenen Victoria's Secret Fashion Show'da yer alabilmek için sadece güzel olmanız yeterli değil aynı zamanda çok da iyi bir model olmanız gerekmekte. Bunu nerden mi çıkardık? İsterseniz listemize bakıp siz karar verin!



1. Adriana Lima



12 Haziran 1981 doğumlu Brezilyalı süpermodel Lima, 1999 yılında girdiği Victoria's Secret dünyasında hızla yükselerek 2000 yılından beri Victoria's Secret'ın vazgeçilmez meleklerinden biri oldu.Melek olarak Bob Dylan ile beraber yer aldığı "Angel in Venice" adlı reklam filmi ile Amerika'nın en büyük spor organizasyonlarından olan Super Bowl'da 103.7 milyon kişi tarafından seyredildi.



2. Marisa Miller



Victoria's Secret'ın vazgeçilmez modellerinden Marisa Miller, 6 Ağustos 1978 tarihinde Amerika'nın California eyaletinde dünyaya geldi. Adını ilk olarak dünyanın en çok okunan spor dergisi Sports Illustrated 'a verdiği pozlarla duyurdu.2001 yılından beri beraber çalıştığı Victoria's Secret adına ilk kez 2007 yılında podyuma çıktı.




3. Selita Ebanks



1983 yılında Karayiplerde bir İngiliz sömürgesi olan Cayman Adaları'nda doğan Selita Ebanks, 2005 yılında ilk siyahi model olarak Victoria's Secret Meleklerinden biri oldu.


4. Tyra Banks

Amerika'nın en ünlü televizyon yıldızlarından biri olan Tyra Banks, 1997 yılından beri Victoria's Secret ile beraber çalışıyor.Ayrıca kendisi Victoria's Secret Meleği olan ilk Afrika kökenli model.



5. Izabel Goulart



24 yaşındaki Brezilyalı süpermodel İzabel Goulart, 2005 yılında kaltıldığı Victoria’s Secret ailesi adına ilk kez 2006 yılında podyuma çıkma şansını elde etti.



6. Heidi Klum






İlerlemiş yaşına rağmen hala güzelliğini ve cazibesini koruyan Alman asıllı Amerikalı model Klum, Victoria’s Secret Fashion'un ilk gününden beri podyumlarda. Oyunculuk ve tasarımcılık da yapan Klum, Victoria’s Secret Fashion'da taşıdığı ilk ürün olan “The Body” lakabını taşıyor.





7. Miranda Kerr





Victoria's Secret'ın ilk Avustralı modeli olan Miranda Kerr, 25 yaşında ve sade güzelliği ile göz dolduruyor. 2007 yılından beri Victoria's Secret ile beraber çalışan Kerr, modellik hayatına 1997 yılında başlamış.



8. Alessandra Ambrosio


Victoria's Secret kontenjanına Brezilya'dan dahil olan bir başka melek daha... 15 yaşında Elit Model Look seçilen Alessandra Ambrosio hala Victoria's Secret için modellik yapmakta.


9. Doutzen Kroes





Victoria's Secret'ın 24 yaşındaki Hollandalı modeli Doutzen Kroes, ilk kez Victoria's Secret Fashion Show 2008'de yer alarak Melek kanatlarını takma onurunu elde etti.




10. Gisele Bündchen





Gisele Caroline Bündchen, 28 yaşında Brezilyalı model olarak en son 2007 yılında Victoria's Secret Fashion Show'da yer aldı.Aynı zamanda oyunculuk da yapan Gisele, dünyanın en çok kazanan modellerinden biri.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons